Post Image

Inca de la inceputul frumosului nostru proiect culinar, ‘’Bucataria bunicii’’, ne-am ghidat dupa atribute precum profesionalismul, excelenta si increderea. Intr-un prezent in care inca se regaseste reticenta in a alege o firma de catering, noi ne-am dorit sa depasim aceasta bariera. Si spunem noi ca am reusit! Cei care ne aleg cu toata deschiderea ne ofera in fiecare zi cea mai buna dovada a acestui fapt. 

Avem insa o serie de puncte forte care ne caracterizeaza cel mai bine munca pe care o facem in fiecare zi cu atat de multa pasiune!

 •  PUNCTUALITATE : Stim cat de valoros este timpul clientilor nostri si ne dorim sa fim de un real ajutor atunci cand respectam intocmai timming-ul stabilit de comun acord. Va veti convinge!:)

 •  PRETURI AVANTAJOASE : Ne dorim ca fiecare client in parte sa fie multumit pe deplin de serviciile noastre. Astfel, implicit preturile pot fi personalizate in functie de bugetul si dorintele dumneavoastra.

 •  CALITATE : Pentru ca folosim in componaneta preparatelor noastre doar ingrediente naturale fara aditivi alimentari, zaharuri, E-uri ne bucuram sa aducem in farfuriile celor care ne aleg un preparat final calitativ. Dincolo de a fi o companie de catering, suntem o echipa pasionata de ceea ce numim sanatos si proaspat!

 •  PRODUSE NATURALE FARA CONSERVANTI SI ADITIVI : Intr-un prezent in care ne straduim cu totii sa alergam dupa produsele bio, noi cei din ‘’Bucataria bunicii’’ ne-am dorit ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea sa alegeti un intreg meniu pregatit intocmai dupa retete traditionale, utilizand doar produse naturale fara conservanti sau alti aditivi alimentari care pot fi nocivi organismului.

 •  PROSPETIME – PREPARATELE DE GATESC ZILNIC : Da, in mod cert in Bucataria bunicii totul se gateste zilnic! Solicitant sau nu, suntem extrem de bucurosi sa putem face acest lucru! Fiecare preparat din meniu este pregatit pentru a pleca spre client in aceeasi zi.

 •  MENIU DIVERSIFICAT : Atunci cand vorbim de sprecopii sau persoane in varsta, cu preponderenta este necesar ca alimentele ce ajung zilnic spre livrare sa fie mereu diferite. Astfel, masa zilnica devine un moment mult asteptat , iar pe noi acest fapt nu poate decat sa ne bucure enorm!

 •  MENIU PERSONALIZAT : Un copil sau un adult fericit, este in primul rand sanatos! Ei bine, pentru ca ne ingrijim si de acest detaliu, suntem atenti si dedicati si clientilor nostri care ne comunica atunci cand se confrunta cu intolerante la diverse ingrediente/alimente sau sufera de diferite afectiuni precum diabetul zaharat, etc. Astfel, inainte de stabilirea meniului vom avea grija sa aflam toate detaliile, astfel incat sa contribuim la alegerea unui meniu potrivit si GUSTOS! Ne dorim ca masa dumneavoastra zilnica sa fie un moment de incantare a papilelor gustative, chiar daca exista anumite restrictii in alimentatie!Asadar, contati pe noi!

 •  GRIJA SI ATENTIE IN PREPARAREA PRODUSELOR : N-am dorit ca retetele noastre sa fie cele care ne bucurau copilaria cu gustul lor delicios si proaspat. Stim ca din mainile bunicii nu puteau sa iasa decat niste adevarate bunatati! Astfel, cu toata grija si dragostea pentru gatit, ne straduim sa aducem zilnic zambete de bucurie pe fetele clientilor nostri dupa fiecare masa copioasa. 

 •  TRANSPORT IN CONDITII OPTIME : Un element extrem de important este ca mancarea preparata sa ajunga in cele mai bune conditii catre client. In mod cert calitatea acesteia poate fi afectata atunci cand transportul este realizat neconform. Noi am investit in aceasta latura si va asiguram ca mancarea va ajunge la dumneavoastra in perfecta stare raportat conditiilor de temperatura.
  Astfel, totul va fi proaspat, cald si gustos, numai bun de savurat!