CATERING GRADINITE/AFTER SCHOOL

image

O masa sanatoasa, exact ca la bunica acasa, pentru copilul dumneavoastra!

Sanatatea copiilor nostri trebuie sa ramana prioritara, iar atunci cand vorbim de alimentatia lor, masa principala a zilei este un factor extrem de important.Astfel, devine o responsabilitate majora alegerea unei firme de catering care sa respecte intocmai nevoile organismului fiecarui copil, in functie de varsta. De asemenea, trebuie sa luam in calcul intotdeauna ca aportul de vitamine din alimentatia celor mici in zilele de studiu trebuie sa fie adaptate exact necesarului de energie de care acestia au nevoie.

Catering Bucataria Bunicii vine in intampinarea gradinitelor, centrelor de tip after – school, semi-internatelor, centrelor educative sau locurilor de joaca cu un meniu de catering adaptat copiilor. 

image

Astfel, pentru cei mici vom opta pentru un meniu echilibrat, alegand doar preparate cu continut scazut in grasimi saturate si zahar adaugat, cu un aport marit de nutrienti si vitamine, ce provin cu preponderenta din legumele, carnea sau fructele proaspete utilizate in procesul de gatire. 

Mancarea pregatita in bucataria noastra nu contine conservanti, amelioratori de gust, adaosuri sau baze pentru mancaruri, coloranti, agenti afanatori, prafuri, fulgi, E-uri.

Vom stabili alaturi de dumneavoastra meniul, iar costurile vor fi fixe spre exemplu pe toata perioada anului scolar.Va asiguram ca veti beneficia de o livrare prompta si veti avea garantia ca toate produsele sunt conforme normelor in vigoare.